A MAGYAR TRANSZPLANTÁCIÓS TÁRSASÁG
XXIV. KONGRESSZUSA

2023. május 4-6.

Esztergom, Grand Hotel Esztergom**** 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kongresszus időpontja:                   2023. május 4-6.

Kongresszus megnyitója:                2023. május 4. (csütörtök), várhatóan 10.00 óra

Kongresszus zárása:                         2023. május 6. (szombat), kb. 13.00 óra

Kongresszus helyszíne:                    Grand Hotel Esztergom****, 2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 6.

Kiállítás helyszíne:                            a konferencia terem előtti tér

Étkezések helyszíne:                        a hotel étterme

Kísérő programok:                            2023. május 4., csütörtök. Vacsora a kongresszus helyszínén

        2023. május 5., péntek. Vacsora a kongresszus helyszínén

Rendezvényszervező iroda:            Club Service Kft.
                                                                4024 Debrecen, Kossuth u. 42.
                                                                Tel.: 52/522-222
                                                                E-mail: mtt2023@clubservice.hu

HATÁRIDŐK

Előadások/poszter prezentációk absztraktjainak beküldési határideje:    2023. február 20. (meghosszabbítva február 27-ig)

Absztraktok elfogadásának visszaigazolása:                                                      2023. március 20.

Végleges szakmai program:                                                                                      2023. március 31.

Kedvezményes jelentkezési határidő:                                                                   2023. március 20.

Szállásfoglalás határideje:                                                                                        2023. március 20.

Jelentkezési határidő:                                                                                                2023. április 17.

EBÉDEK

Büféasztalos ebéd lehetőséget szervezetten a hotel éttermében biztosítunk a regisztrált résztvevők részére, előzetes megrendelés alapján, a végleges programban feltüntetett időpontban.

Május 04., csütörtök:
Az ebéd költségét a részvételi díj nem tartalmazza térítés ellenében igényelhető online regisztrációkor, ára bruttó 9 000 Ft/ebéd/fő.

Május 05., péntek:
Költségét az MTT tagok, Nem tagok, Szakdolgozók és a Kiállítók kategóriában regisztráltak részére a részvételi díj magában foglalja,
de csak abban az esetben rendeljük meg az étkezést, ha online regisztrációja során jelöli ebéd igényét.
Napijegyes résztvevők, Hallgatók és Kísérők esetén bruttó 9 000 Ft/ebéd/fő.

Május 06., szombat:
Az ebéd költségét a részvételi díj nem tartalmazza, térítés ellenében igényelhető online regisztrációkor, ára bruttó 9 000 Ft/ebéd/fő.

Helyszíni ebédrendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni!

Kérjük, a regisztráció során jelölje, ha gluténmentes, laktózmentes, vagy vegetáriánus étkezést kér!
(Felhívjuk gluténérzékeny vendégeink figyelmét, hogy az ételek általános konyhán készülnek, így a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak minimális étel keresztszennyeződések!)

KÍSÉRŐ PROGRAMOK

Május 04., csütörtök:
Vacsora a kongresszus helyszínén

• Költségét az MTT tagok, Nem tagok, Szakdolgozók és a Kiállítók kategóriában regisztráltak részére a részvételi díj magában foglalja,
de csak abban az esetben rendeljük meg az étkezést, ha online regisztrációja során jelöli igényét;
• Napijegyes résztvevők, Hallgatók és Kísérők esetén térítés ellenében igényelhető online regisztrációkor.

Május 05., péntek:
Vacsora a kongresszus helyszínén

Költségét a részvételi díj nem tartalmazza, ára bruttó 12 000 Ft/belépő/fő.

Helyszíni rendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni!

PARKOLÁS

Szállóvendégek részére a kongresszus helyszínén a szálloda kamerával megfigyelt kétszintes mélygarázsa áll rendelkezésre 152 parkolóhellyel, melynek használata érkezés napjától a rendezvény végéig térítésmentes. A mélygarázst max. 2 m magas személygépkocsik használhatják.

Nem szállóvendég résztvevők a szálloda szomszédságában található városi mélygarázst, valamint a szállodával szemközti Aquasziget parkolót tudják használni térítés ellenében. Ingyenes parkolási lehetőséget a Helischer József úti, valamint a kb. 250 méterre található Gőzhajó utcai parkolókban tudnak igénybe venni.

SZÁMLÁZÁS, FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásával egyidejűleg a díjbekérő is elküldésre kerül, mely alapján várjuk az utalás beérkezését.

A jelentkezést követően kapott visszaigazolást kérjük ellenőrizze és ha bármi javítás szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, illetve az utalást ne indítsa el. Csak a helyesen visszaigazolt szolgáltatásokat kérjük kiegyenlíteni. Az esetlegesen hibásan igényelt és fizetett szolgáltatások összegét csak a lemondási feltételeknél szereplő határidőkig áll módunkban visszatéríteni.

Amennyiben az Ön részvételét egy cég támogatja, de a díjbekérőt a rendszer az Ön részére is küldi, ne indítsa el az utalást. A regisztráció folyamán, a számlázási rovatban megadott kapcsolattartó részére is küldésre kerül a díjbekérő, a kifizetést mi intézzük az Önt támogató céggel.

Regisztrációja akkor válik véglegessé, amikor a díjbekérő összege – a megadott határidőkig – beérkezik a bankszámlánkra. Az utalás beérkezését követően a regisztrációkor megadott számlázási névre és címre készül és kerül kiküldésre a számla.

A Club Service Kft. jogosult elektronikus számlák kiállítására, illetve ezen számlák e-mailben történő kézbesítésére, mely számlákat a számla befogadója eredeti dokumentumnak tekint. A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli.

A Club Service Kft. papír formátumú számlákat abban az esetben állít ki, amennyiben a megrendelő ezt az igényét a regisztráció során jelzi a szervezőirodának.

A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli. Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét, e-mail címét és telefonszámát, akivel szükség esetén számlázási ügyben a szervezőiroda felveheti a kapcsolatot. Adathiányos számlázási rovattal megrendelését nem áll módunkban elfogadni. A számlázási nevet, címet és e-mail címet kérjük, pontosan adják meg. Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, e-mail) fogadunk el.

Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség.

Szállás megrendelését 2023. március 20-ig, regisztrációra vonatkozó megrendelését pedig 2023. április 17-ig mondhatja le térítésmentesen. A határidők utáni lemondás esetén az összes, megrendelt szolgáltatás díját teljes mértékben meg kell fizetni.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak!

KIÁLLÍTÓK / SZPONZOROK

A rendezvény szponzorációjával kapcsolatban kérjük, keresse irodánkat.

Balogh Orsolya

Tel.: 06 52/522-229

E-mail: mtt2023@clubservice.hu

HASZNOS INFORMÁCIÓK

MÁV menetrend

VOLÁN menetrend

Taxi Esztergomban

(A fenti hivatkozások új ablakban nyílnak meg!)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK